Cautare

61485 de rezultate pentru "imagini recente cu miu catalin din balasan" (6.73 secunde)
Dupa excluderea lui Mircea Geoana, Marian Vanghelie si Dan Sova, a urmat demisia, care a parut demitere, a lui Sebastian Ghita din partid. Unul dintre deputatii PSD, Catalin Radulescu, il face praf pe Ghita, pe care il numeste drogatul partidului.
Octavian Stireanu) Declaratiile de vineri ale d-lui Iohannis prefigureaza calea pe care domnia sa o gandeste pentru iesirea din criza.
In premiera in capitala, de ziua internationala a jazzului 30 aprilie 2014, revista Jazz Compas in parteneriat cu Muzeul Municipiului Bucuresti lanseaza mini festivalul Jazz Compas Live in Museum.
Constatarea se bazeaza pe analiza comportamentului la vot al vicepresedintilor grupurilor politice europene din partea celor trei partide romanesti.
In cadrul intalnirii cu liderii de filiale si unii parlamentari, care a avut loc marti, la Bucuresti, Theodor Stolojan a luat pulsul partidului pentru a vedea care este starea de spirit in ceea ce priveste revenirea sa in PNL.
Schimbarea din functie a lui Mircea Solomon, directorul Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, este de fapt, dupa cum crede acesta, instrumentata politic.
USL-PDL, 52%-13% Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi.
Fara a parea obsesiv sau redundant si, datorita importantei acestui moment, voi reveni asupra Raportului MCV si asupra unor afirmatii facute in legatura cu acesta.
La data de 18 decembrie a.c., in jurul orei 06.00, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Investigatii Criminale, impreuna cu lucratori din cadrul D.G.P.M.B.
Asociatia Patronala Mamaia, reprezentata prin circa 80% dintre hotelierii din statiune, este nemultumita de modul in care Ministerul Mediului si DADL au atribuit portiuni de plaja unor agenti care nu au nici o treaba cu turismul.
Catalin Vulc.
Un articol interesant publicat pe Facebook, de un tanar fotograf, Catalin Cojo, din Calarasi: ... Vloggerul este persoana care isi prezinta viata si activitatile sale de zi cu zi, un fel de show de divertisment, entertainment pentru TINERI, pe care voi, probabil n-o intelegeti...
Medicul Catalin Cirstoveanu: ... Medicul Catalin Cirstoveanu, seful sectiei de terapie neonatala a Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii M.S.Curie, spune ca partea cea mai complicata este ca siamezele au inima in oglinda, cu trei in loc de patru ventriculi.
Intr-o atmosfera neobisnuit de destinsa pentru curentul liberal din judetul nostru, sambata, la orele amiezii, penelistii salajeni au luat calea Palatului Administrativ din Zalau, acolo unde s-au desfasurat lucrarile Conferintei de Alegeri ale PNL Salaj.
Catalin Deaconescu, inlocuit miercuri din functia de prefect al Capitalei, a declarat ca se gandeste serios sa dea in judecata Guvernul Tariceanu si sa ceara daune morale de un leu dupa ce va citi motivarea hotararii de demitere a sa.
Ramane consecvent convingerilor politice, desi formatiunea din care face parte se afla in cadere libera urmare a masurilor de austeritate care nemultumesc populatia.
Conform BEC, reprezentantul USL, Catalin Chereches, a obtinut la numaratoare 51,66% din voturile exprimate. Pe locul doi s-a clasat Mihai Dolha 23,34% (independent, fost PSD), in timp ce reprezentantul PDL, Mircea Patrascu, s-a clasat pe locul al treilea, cu 13,07%.
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
Cu toate ca si-a facut aparitia acum câteva luni, Oxygen Bistro a reusit sa se impuna repede pe piata craioveana de profil.
Congaz incepe, astfel, trendul descendent al afacerilor pe care le deruleaza, in conditiile in care, din cate se aude, ar putea "scapa" printre degete si viitoarea licitatie privind extinderea bransarii la gaze ce se va organiza in orasul Navodari.
google-analytics.com